Kartoffelmad

Kartoflen kan tilberedes på utrolig mange måder. Alle opskrifter med stjerne er beregnet til elever i 5.-6. klasse. Disse opskrifter er til 2 personer.

Kogning

Hvordan koger jeg en kartoffel
Cypriotiske kartofler

Bagning

Bagte kartofler med lækkert fyld*
Ovn kartofler*
Små bagte kartofler*

Stegning 

Brune kartofler*
Kartoffelklatkager*

Friturekogning 

Pommes frites

Kartoffelmos

Kartoffelmos med squashblanding *

Suppe 

Kartoffelsuppe*
Kartoffel-chili-rejesuppe

Kartoffelsalat 

Ymerkartoffelsalat med frikadeller*
Birthes kolde kartoffelsalat
Susannes kolde kartoffelsalat,  
Varm kartoffelsalat

Kogte kartofler

Spinatkartofler
Mousakka med kartofler
Svensk pølseret*

Revet eller kogte i brød og kager

Grindsted pirogger
Kartoffel flutes
Kartoffelmuffins
Små kartoffelbrød

Revet - rå eller kogte

Farsbrød
Tomatpizza med kartofler

Tips fra ugebladenes brevkasser!